Urterullet svin med tomatsaus og tagliatelle

Her en ettermiddag ville tilfeldighetene det slik at jeg og min bedre halvdel var hjemme alene. Var litt lite giret på middaglaging, men etterhvert meldte sulten seg. Tok et overblikk i skap og skuffer, og så at vi hadde ingredienser til en pastarett. Så kom jeg på svinefileten, og dermed var ideen født. Satte i gang, og middagen var ferdig i løpet av 15-20 minutter. Frode var kjempefornøyd og syntes det smakte utrolig godt, og det gjorde faktisk jeg også...enkel hverdagslykke kaller man sånne situasjoner:o)

DU TRENGER:
1 svinefilet a 6-800 gram
Fersk rosmarin
Fersk timian
Maldonsalt
Kvernet pepper
1 ss balsamicoeddik
2 ss konjakk
1 boks hermetiske tomater
1 gulerot
1 paprika
4 sjampinjong
1/2 purre
Chili explosion

Kok tagliatelle etter anvisningen på pakken.

Skjær svinefileten i terninger på ca 3x3 cm. Finhakk urtene og tilsett salt og pepper. Rull svinekjøttet i blandingen. Stek kjøttet i litt smør i stekepannen. Ikke tilsett alt kjøttet på en gang, men stek i 2-3 omganger. Legg til slutt alt kjøttet tilbake i pannen, tilsett balsamico og konjakk. Bland godt og la det hele surre 2-3 minutter.

Skrell og kutt gulerot i passende biter. Kutt paprika i strimler som igjen deles i tre. Kutt sjampinjongen i to og del deretter i passende biter. Kutt purre i ringer. Ha grønnsakene over i en gryte sammen med litt smør og olje. La dem surre et par minutter, og tilsett så tomatene. Kok opp og slå ned varmen. Smak til med salt, pepper og chili explosion.

Legg opp tagliatelle, øs opp sausen og dander over kjøttet. Server!!
VEL BEKOMME:o)